Over ons

De verloskundigen

Sinds begin 2016 is Arianne Boele de eigenaar van deze praktijk. Zij werkt samen met waarneemster Lydia Boone. Lees hieronder meer over de verloskundigen! Door ons te volgen op facebook blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws. Verloskundigen Alblasserdam e.o. heette voorheen Vita Novus en was de praktijk van Monique Mulder en Nancy de Kluyver.

 

PRAKTIJKNIEUWS!
Arianne is begonnen met de echo opleiding! Dat betekent dat de echo’s die nu door Nancy op de praktijk worden gemaakt, over een tijdje door de verloskundige zelf gemaakt zullen worden. 
Het is altijd fijn om extra te kunnen oefenen. Dus zwangeren, opgelet: als je het leuk vindt om extra naar je baby te kijken, geef dit dan bij ons aan, zodat we een afspraak kunnen maken voor een ‘pretecho’ voor jou, en tegelijkertijd een ‘oefenecho’ voor je verloskundige :-)
En nog meer nieuws: in mei 2019 hebben we een prachtig nieuw echoapparaat aangeschaft!

 

 

 

 

Arianne Boele - Verloskundige

 

Sinds eind 2015 werk ik hier als verloskundige en begin 2016 kreeg ik de kans om de praktijk over te nemen van Nancy en Monique. Dat was een supermooie uitdaging, mede omdat ik me als 'geboren en getogen Alblasserdammer' helemaal thuisvoel in deze omgeving! 

 

Ik ben bewust in deze kleinschalige praktijk gaan werken. Doordat ik geen volle spreekuurdagen of hele drukke diensten heb, ben ik flexibel en heb ik alle tijd voor mijn cliënten. Zo kan ik jullie goed leren kennen en is er voldoende tijd en ruimte om bijvoorbeeld jullie zorgen of wensen voor de bevalling te bespreken. Ik vind het erg bijzonder om steeds opnieuw het wonder van nieuw leven van dichtbij mee te maken! Leuk is ook dat ik inmiddels verschillende zwangeren weer terugzie waar ik de vorige bevalling heb begeleid.

 

Als je verdere vragen voor mij hebt kun je mij altijd bellen of mailen. Tot ziens in de praktijk!

 

 

Lydia Boone - Verloskundige

 

Regelmatig werkte ik voor de praktijk tijdens een scholing of vakantieperiode.

Inmiddels ben ik een bekend gezicht binnen de praktijk en werk ik als waarneemster volgens een vast rooster.

 

In 2005 ben ik afgestudeerd als verloskundige, getrouwd en heb het “Zeeuwse platteland” verwisseld voor Hendrik-Ido-Ambacht. Rondom deze woonplaats werkte ik voor verschillende praktijken. Ook ben ik zelf moeder van een zoon en twee dochters!

 

Met veel plezier werk ik in deze praktijk. Naast professionele zorg vind ik persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt belangrijk. Een open sfeer met ruimte voor jouw eigen inbreng en vragen.

 

Tot ziens!

Nancy de Kluyver - Echoscopiste

 

Onze collega Nancy heeft jarenlang als verloskundige in de praktijk gewerkt.

Inmiddels maakt ze de echo's tijdens een avondspreekuur op de locatie in Alblasserdam. Je zult Nancy voor de eerste keer ontmoeten tijdens de vitaliteitsecho met 8 weken zwangerschap.

 

 

Achterwachtregeling

 

We zijn zoveel mogelijk elkaars achterwacht in het geval van ziekte, vakantie of een dubbele bevalling. Het gebeurt slechts zelden (minder dan één keer per jaar) dat we het niet samen kunnen oplossen doordat er bijvoorbeeld drie mensen tegelijk bevallen. Voor die situaties hebben we met verschillende collega's uit de regio een achterwachtregeling. Zodoende kunnen we garanderen dat er altijd een verloskundige beschikbaar is op het moment dat jij dat nodig hebt!