Boeken voor papa!

Boeken voor papa

 

Met je neus in de boeken

 

In tegenstelling tot het beperkte aanbod van websites voor vaders, is er in de boekhandel of bibliotheek meer dan genoeg informatie te vinden voor de nieuwsgierige papa. Onderstaand een selectie van boeken voor hippe vaders, wederom geselecteerd door onze ervaringsdeskundige (= jonge, kersverse papa van een mooie dochter).

 

Vader worden voor dummies – Sharon Perkins

ISBN 9789043022002

 

Een praktische, handige gids voor toekomstige vaders. De rol van de vader tijdens een zwangerschap is in de afgelopen decennia zo enorm veranderd, dat het lastig is om nog ergens houvast te vinden. Maar dat heb je nu wel! Deze handige, toegankelijke gids staat boordevol praktische informatie voor toekomstige vaders, en zet alle technische, fysieke en emotionele aspecten van een zwangerschap op een rijtje; nu eens met jou als uitgangspunt.

 

Vader worden! – Thomas Hill

ISBN 9789044707014

 

Eindelijk een boek voor de 'zwangere man'! 

De komst van een baby is een hele gebeurtenis. Maar of dit een reden is om de (vermoedelijke) vader te behandelen alsof hij met het hele gebeuren niets te maken heeft? Alsof hij geen behoefte aan begrip en voorbereiding heeft? Nee toch? Vandaar dit enige echte complete zwangerschapsboek voor de toekomstige vader: met daarin de harde feiten, advies van man tot man en een heleboel informatie die in geen enkel ander zwangerschapsboek terug te vinden is. Van maand tot maand worden de ontwikkelingen van de zwangerschap op de voet gevolgd. Met alle wetenschappelijke informatie en nuttige tips die voor die maand belangrijk zijn.

 

Het Zwangerschapsboek voor Mannen – Gerard Janssen

ISBN 9789079961023

 

Als je vrouw zwanger is, kun je als man maar beter proberen een beetje bij te blijven. In ‘Het Zwangerschapsboek voor Mannen’ word je week na week bijgepraat. Niet alleen over de ontwikkeling van de baby, maar ook over de hormonale veranderingen van je vrouw. Verder bevat het antwoorden op vragen als: Hoe ga je om met vrouwelijke onredelijkheid? Wat is een chromosoom? Wat is DNA? En natuurlijk een snelcursus verloskunde, voor noodgevallen. Gerard Janssen is ervaringsdeskundige, hij maakte drie zwangerschappen mee. Hij miste tips en informatie over de zwangerschap en bevalling, die speciaal op mannen gericht zijn.

 

Babymanagement voor mannen – Henk Hanssen

ISBN 9789077393024

 

Babymanagement is het onmisbare praktische handboek voor mannen die vader worden of net vader zijn. In 240 rijk geïllustreerde pagina's wordt grondig antwoord gegeven op alle vragen die (aanstaande) vaders stellen:


 

* Hoe voed en verschoon ik de baby?


* Wat is de beste babyfoon?


* En de meest praktische kinderwagen?


* Hoe combineer ik werk en privéleven?


* Hoe zal het vaderschap mijn leven veranderen?


 

Nuchter, actueel en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Babymanagement is hét boek 
om het plezier en de uitdaging van het vaderschap te ontdekken. En dat alles in een taal die veel mannen aan zal spreken. Mannen willen nu eenmaal liever iets met knopjes en versnellingen met een gebruiksaanwijzing die op een A-viertje past.